Waterman in 2018

Niet langer de runaway bride, maar de trouwe metgezel van je grote liefde…

Persoonlijk Met de Zuidelijke Maansknoop in Waterman, waarin onze ervaring is samengebald, krijg je in 2018 te maken met karma. Goed of slecht, karma komt zonder menu: je krijgt wat je verdient. Dus het kan een fantastisch jaar worden waarin je zaken in je schoot geworpen krijgt waar je amper van durfde te dromen. Als een beloning van het universum voor je goede gedrag. Het kan ook een jaar worden waarin je het gevoel hebt allerlei old business te moeten afronden. Al heb je daar geen zin in, het moet. Besef dat het degelijk uitvoeren van ‘karmawerk’ uiteindelijk leidt tot een opgeruimd en positief gevoel. Dus loop er niet voor weg, maar doe het zo goed mogelijk. Wat het ook mag zijn. Verder is het belangrijk om de connectie tot stand te brengen met de stilte en de natuur. Je zoekt als Waterman altijd graag de gekte en het lawaai op, want dat is spannend en interessant. Maar het is heilzaam om in 2018 eens uit een ander vaatje te tappen. Ook in de stilte doe je verrassende ontdekkingen.
Liefde Je bent als Waterman iemand die liefde van nature in een breder perspectief ziet. Daarom kunnen je ideeën over relaties door anderen als onorthodox worden gezien. Maar voor jou zijn ze logisch, binnen het concept van vrijheid en zusterschap. Je kunt je aangetrokken voelen tot een radicaal andere manier van samenleven of relateren. Je partner kan maar een kant op: de jouwe, want zoals gewoonlijk ben je niet erg flexibel als het op je principes aankomt. Vooral in de eerste helft van het jaar, tot aan de zomer, kan dat wat spanningen geven, want hij blijkt zo zijn eigen opvattingen te hebben. En ben je single, dan is er al helemaal geen discussie mogelijk. Liefdeskandidaten kunnen in je leven achteraan aanschuiven. Na vriendschap, carrière en eventueel huisdieren. Maar na de zomer ben je bereid om je open te stellen voor conventionele liefdesmodellen. Je bent niet langer de runaway bride, maar kunt je ontpoppen als de trouwe metgezel van je grote liefde. Als hij je maar een beetje ruimte laat.
Familie Als in de tweede helft van 2018 Uranus naar Stier verhuist, heeft dat veel invloed op je huiselijke leven. Je droomt altijd al van een family of friends, een soort familiegevoel dat zich uitbreidt naar mensen met wie je geen bloedband hebt. Dit jaar raak je geïnspireerd om hier op een aardse en praktische manier vorm aan te geven. Het blijft dus niet langer bij een gevoel alleen. Misschien verken je zelfs de mogelijkheden van een woongroep of ga je op zoek naar andere alternatieve woonvormen. Een kangoeroewoning of de tiny house movement bijvoorbeeld. Laat je fantasie de vrije loop. Kom je tot concrete plannen, bereid die dan rustig voor. Je krijgt steun van Uranus en dan verschijnen de mogelijkheden vaak als een donderslag bij heldere hemel, maar het goede nieuws is dat hij zich nog een aantal jaren bemoeit met je thuisfront, dus je krijgt nog genoeg kansen om precies dat ‘vriendenthuis’ te realiseren dat jou voor ogen staat. Op de plek waar je van droomt. Bereid je sowieso voor op een verhuizing, Uranus houdt van verrassingen!
Carrière Je vibreert bijna het hele jaar mee op de positieve energie van Jupiter. Dat wil zeggen dat je werk de aandacht trekt van een breder publiek. Je hebt een visie die je met de wereld wilt delen en de wereld is er op zijn beurt klaar voor om jouw boodschap te ontvangen.
Wil je veranderen van werk, dan zijn de mogelijkheden legio, maar ook als je blijft zitten op je huidige plek, groei je moeiteloos door. Het wordt gewoon een topjaar en expansie is op elk vlak het toverwoord. Je krijgt meer invloed, meer leuke klussen, meer kansen. Het enige dat jij hoeft te doen is de krenten uit de pap pikken. Dat kan nog best een beetje lastig zijn, bij zo’n overweldigend goed aanbod. Maar dat is dan weer een mooie les in leren kiezen en leren om ‘nee’ te zeggen. Een leuke bijwerking van Jupiters’ hulp is een topzware bankrekening. En dat geeft je de mogelijkheid om te investeren in een project waarin je echt gelooft.

%d bloggers liken dit: