Reacties van cliënten

Dag Johanna, ken je me nog? X,Y uit Leerdam? Zit nu net weer je horoscoop reading af te luisteren. Heb veel aan je opmerkingen indertijd gehad. Maar joh, de reading is zo trefzeker op mijn leven! Ik ben opnieuw flabbergasted. Wou ik je toch nog even zeggen.
______________________________________

Het is al weer even geleden dat je de horoscoop voor X hebt gemaakt, maar ik wil je toch nog eens laten weten dat er zoveel treffende dingen in staan.
Het is inderdaad een jochie met heel veel vuur, maar ook met veel liefdevolle eigenschappen. Heel bijzonder om zijn ontwikkeling te volgen met de horoscoop op de achtergrond! …. bijzonder treffend, sommige dingen…. Ikzelf ben er onveranderlijk enthousiast over, iedereen zou eigenlijk een horoscoop moeten krijgen bij de geboorte, het zou een soort geboorterecht moeten zijn!
______________________________________

Hallo Johanna, ik heb met veel plezier je jaarhoroscoop voor 2013 gelezen. Het getuigt van klasse en zelfverzekerdheid om ook die van 2012 op je site te laten staan, juist omdat je dan ook kunt teruglezen en kunt reflecteren achteraf. Ik vond die van 2012 namelijk erg goed en heb daarom je naam onthouden. Ga zo door!!
______________________________________

Hallo Johanna, je (schriftelijke) horoscoop gelezen afwisselend met kippevel en opkomende tranen, vaak zó herkenbaar! Ik kom er later nog op terug, maar alvast geweldig bedankt en wat ben ik blij (!!!!) dat ik je gevraagd heb.
______________________________________

Lieve Johanna, ik heb een hoop innerlijk opruimwerk kunnen doen n.a.v. je consult! Heel fijn! Misschien heb ik de tijd een poets gebakken want nu hoef ik die ruis die in mijn systeem zat niet uit te leven. Dank je wel Johanna, zal ons gesprek nooit vergeten, het heeft me heel veel rust gegeven.
______________________________________

Dag lieve Johanna, dank je wel voor de jaarhoroscoop. Ik zit op het moment in zonnig Suriname en kom op 12 januari weer terug. Het reizen en nog vele andere dingen zijn uitgekomen. Ik zou graag, als ik weer op Nederlandse bodem ben een afspraak willen maken, voor de vooruitblik op 2012.
______________________________________

Hallo Johanna, ik vind dat je een hele interessante site hebt en jouw jaarhoroscoop 2011
vond ik een van de weinige die ik echt serieus kon nemen. Met vriendelijke groeten en de beste wensen voor 2012, S.
______________________________________

Hey Johanna, Bedankt voor je verhaal. Ik heb het even laten zakken en donderdag nog een keer beluisterd. Er zijn veel dingen bij die ik al wist maar waarvan ik nu besef welke impact het had. Dingen die ik als kind verkeerd heb geïnterpreteerd en persoonlijk heb genomen en dat is ook zo. Bedankt nogmaals, ik heb er echt wat van geleerd. Je uitleg was heel praktisch en maakt het eigenlijk allemaal heel logisch. Groetjes K.
______________________________________

Hoi Johanna, misschien kun je het je nog herinneren; in maart hebben we contact gehad omdat ik me zo’n zorgen maakte of ik ooit wel een fatsoenlijk huis zou vinden. Je hebt me toen een gebedje gestuurd, wat ik heel mooi vind. Ik heb het een hele tijd gebeden, daarna losgelaten. Ook nog gaan mediteren op het vinden van een geschikte plek. Je zei dat het in september zou gaan gebeuren….wel…vandaag heb ik ja gezegd op een heel fijn huis, in een normale buurt, met tuin. Het wordt van binnen ook nog eens helemaal gerenoveerd. Ik ben dus superblij en nogal flabbergasted! Het is precies wat ik wil. Dit wilde ik je even laten weten 🙂 Hartelijke groetjes, S.
______________________________________

Hallo Johanna, Ik moest je toch even een mailtje sturen betreffende : Demi en Asthon wat helemaal klopt super zeg!! Bijna eng om van te worden (grapje). Bedoel natuurlijk ook meer van wat je mij allemaal verteld hebt, waar geen ontkomen aan is. Liefs J
______________________________________

Ha Johanna, ik ben erg onder de indruk van wat je gister allemaal hebt gezegd! Wanneer kan jij mij de opname sturen? Ga ik het uitschrijven, haha! Heb er veel aan gehad. Ik denk dat er wel wat vriendinnen van mij ook binnenkort gaan langskomen.. maar je weet het nooit 🙂 Ik denk dat er nog wel wat kleine vragen naar voren gaan komen naar aanleiding van de sessie, maar dat hoor je dan wel! Groetjes van B.
______________________________________

Ha Johanna, sneller dan ik dacht. Hij belde net…Kan ff niet slapen nu… Nog veel te vragen aan hem. Maar dat jij heeeel goed zat blijkt nu wel, ik ga je bij iedereen aanbevelen! Niet te geloven! C.

Contactformulier

6 + 7 =