Op 21 februari 2008, voorspelde ik dat Madonna zwaar weer tegemoet zou gaan in haar relatie:

Madge’s carrière staat nog even in de ruststand en dat is maar goed ook want dit jaar heeft ze haar handen vol aan de turbulentie in haar relatie. Er is niet persé sprake van een breuk, maar Madonna kan gebukt gaan onder jaloezie. Bovendien zou daar alle reden voor kunnen zijn als Guy Ritchie vreemdgaat. Als hij dat dit jaar doet wordt hij betrapt… de betovering verdwijnt en Guy leert Madonna kennen van haar lastigste kant. Madonna zal hard moeten werken om zijn aandacht vast te houden. Bovendien begint haar eeuwige jeugd nu toch echt slijtage te vertonen en daardoor kan ze onzeker worden en krampachtig proberen om Guy met gelijke munt terug te betalen.

Hoe kwam ik hierbij? Saturnus maakt botsende aspecten met Madonna’s venus, chiron en juno, drie planeten die allemaal te maken hebben met de liefde (en juno specifiek met affaires).
Venus-saturnus wijst op bekoeling binnen een relatie, een stel dat puur doorgaat voor de vorm en de buitenwereld, maar de gevoelens en de communicatie zijn zo dood als een pier. Toch kan het ‘doorhakken van de knoop’ een tijd duren, door allerlei verplichtingen naar elkaar, of simpelweg door de angst voor ‘wat nu?’
Saturnus – juno, wijst op problemen die ontstaan door een buitenechtelijke verhouding.

Saturnus – chiron is een aspect dat wijst op een gebroken hart en een verdrietige scheiding, al zijn er altijd sterke koppels die zo’n aspect overleven. Maar een leuke periode is het niet. Vandaar de voorspelling dat Guy en Madge zwaar weer te wachten stond.