Gwen Stefani (3 oktober 1969) en Gavin Rossdale (30 oktober 1967)

Gwen en Gavin voelden zeer waarschijnlijk liefde op het eerste gezicht toen ze elkaar ontmoeten. Ze worden namelijk verbonden door pure, echte soulmate-vibraties (aangegeven door de planeten chiron em venus).
Vijf minuten na hun eerste kennismaking zijn ze ongetwijfeld tot actie over gegaan, want deze twee hebben daarnaast echt de meest heftige en onontkoombare fysieke aantrekkingskracht op elkaar die je maar kunt voorstellen. Het was en is meteen past-boem. En dat blijft het, zelfs op een beetje een kinky manier door de wederzijdse invloeden van Pluto, Juno, Mars en Uranus.
Maar dat het daarmee hemelse vrede is, nou nee! Hoe lieflijk dit stel er op foto’s ook uit mag zien, achter de schermen wordt er behoorlijk geknokt. Op egoniveau kunnen ze enorm met elkaar botsen en ze willen allebei de controle, wederom de inbreng van Pluto. Ze gaan waarschijnlijk nergens over, die ruzies. Maar ze willen allebei gelijk hebben en geven de strijd pas op als er stevig wordt gevreeën.

Er is ook een aspect dat ervoor zorgt, dat Stefani’s ster hoger rijst sinds ze samen is met Gavin en omgekeerd. Samen hebben deze twee popsterren meer charisma dan in hun eentje. Maar daardoor kunnen ze te maken krijgen met veel jaloezie in hun omgeving, wat ook tot spanningen in de relatie lijdt. Geen makkelijk verhaal dus, maar wel een stel dat in staat is om veel problemen te overwinnen, zelfs als ze een tijdje uit elkaar gaan of in het geval dat één van beiden vreemd mocht gaan. Mocht het na heel lange tijd misgaan, dan is het Gavin die de relatie verbreekt. Hoe lang blijven ze samen? Minstens elf jaar, nog zeker vier te gaan! Als het niet langer is.