Voor het tijdschrift Starstyle werd ik in 2006 gevraagd de relatie van Britney Spears (2 december 1981) en Kevin Federline (21 maart 1978) te analyseren.

Binnen drie dagen werd de voorspelling ingehaald door de feiten. Dit was het verhaal zoals ik het schreef:

Kevin Federline heeft zo’n horoscoop dat hij zelfs in zijn eentje in staat is enorme relatieproblemen te veroorzaken. Laat staan samen met Britney… Hij is bovendien gemaakt van uiterst ontrouw materiaal, precies het soort man dat bij Britney Spears alle emotionele pijnplekken weet te activeren. Het is eigenlijk een wonder dat ze al twee kinderen heeft met Mr Bindingsangst himself. Ze zullen zich achter de schermen ongetwijfeld verliezen in eindeloze spelletjes van aantrekken en afstoten en gemanipuleer van de ergste soort. Ze zijn daarin aan elkaar gewaagd. De energie die deze twee bindt is pure obsessie. Het gevolg is heel veel intense seks en een ondraaglijke bezitterigheid en jaloezie. Die heftigheid zien ze allebei aan voor ware liefde, maar het heeft er niets mee te maken. Omdat ze in lichte mate soulmates zijn, zouden ze deze enorme drama’s op den duur kunnen overwinnen, ook omdat ze allebei toch de diepte in willen op het gebied van relaties. Maar dan zullen ze bijna onmenselijk veel moeten leren. Britney moet vooral veel verwachtingen loslaten over hoe een relatie hoort te zijn. Kevin heel veel woede en frustratie. Anders duurt het niet lang of Kevin gaat zo vreselijk vreemd dat Britney hem definitief op straat zet. Tenzij ze in staat is haar trots in te slikken. Dat lijkt onwaarschijnlijk. En als de pers lucht krijgt van Federlines buitenechtelijke activiteiten (die er zeker komen, gezien het feit dat Britney astrologisch gezien Kevins vreemdgaans- kriebels versterkt), zijn de rapen gaar.

Kort daarna werd Federlne gedumpt en sloeg Britney op hol.

In februari 2008 poste ik op mijn website:

Klimt Britney eindelijk uit haar diepe dal of moeten we haar verder zien afzakken? Britney heeft absoluut haar dieptepunt gehad en de donkerste en meest obsessieve uithoeken van haar ziel leren kennen. Dat wil nog niet zeggen dat ze meteen weer vrolijk rondspringt. De komende twee jaar volgt de afrekening van haar wilde gedrag. Ze krijgt daardoor veel tegenslagen te verwerken, die haar behoorlijk depressief kunnen maken. Maar als ze de les begrijpt die ze moet leren, zal ze uiteindelijk leren de juiste keuzes te maken. Een nieuwe liefde zit er voorlopig niet in en het is beslist niet gezegd dat ze de voogdij over haar kinderen krijgt.

Waarom schreef ik dit in februari? Britney heeft een aantal jaren onder de invloed gestaan van Pluto. Een planeet die alles omver werpt in je leven, alle zekerheden kapot maakt en die veel te maken heeft met verslaving, obsessie. Hij botste met Mars, de planeet van de agressie, de assertiviteit en seksualiteit. Vandaar haar provocerende gedrag. Momenteel is Saturnus bezig haar het leven enigszins zuur te maken. Dat betekent dat je tegen je grenzen aanloopt en verantwoordelijkheid moet nemen, anders doen anderen (of de overheid) dat voor je. Ook word je er niet vrolijk van, als Saturnus veel invloed heeft. En dat is bijzonder waar gebleken