Iemand vroeg me te kijken naar haar lotsbestemming…Het gaat om iemand met de Noordelijke maansknoop in Weegschaal en Lilith in Tweeling, twee belangrijke astrologische punten om je lotsbestemming te achterhalen.
Als je Noordelijke Maansknoop in Weegschaal ligt, geeft dat de opdracht om in dit leven te leren om ECHT een relatie aan te gaan. Misschien heb je wel voortdurend een relatie (of twee), maar een echt commitment, echt kiezen voor een persoon en de bijbehorende verantwoordelijkheid zal een stuk lastiger voor je zijn. Je vertrouwt namelijk eigenlijk alleen maar op jezelf en je eigen kracht. Misschien heb je daarom een partner gekozen die zich niet lijkt te willen binden. Dan heb je het probleem ‘uitbesteed’ aan een ander zeg maar. Het lijkt net alsof hij of zij niet echt wil, maar eigenlijk ben je het zelf, die de reserve van zijn (of haar) kant wel prima vindt.

Gelukkig word je een beetje geholpen door de stand van Venus in de Weegschaal. Daarom kun je prima compromissen sluiten en je als de helft van een stel gedragen. Ook de Maan in Waterman helpt een handje om je sociale kanten te ontwikkelen.

In de loop van je leven zul je steeds meer balans vinden en steeds meer leren om echt op anderen te vertrouwen. Als dat je lukt, heb je al een heel belangrijk deel van je lotsbestemming vervult.

Daarnaast staat Lillith bij jou in het teken Tweeling in het achtste huis. Dat betekent dat je gaandeweg steeds meer helderheid zult ervaren in de communicatie met anderen. Je kijkt dwars door ze heen en als iemand iets tegen je zegt hoor je wel vier lagen van betekenis tegelijk. Dat had je misschien als kind ook al, maar omdat je daar niet altijd ‘sociaal gepast’ mee omging, heb je dat talent misschien verdrongen. Het mag de komende jaren echter weer meer naar boven komen, en nu weet je er door je volwassenheid waarschijnlijk wel op een sociaal acceptabele manier mee om te gaan. Ook voel je een extreme verbondenheid met mensen die heftige emoties doormaken. Dat heeft je misschien soms tot een makkelijke prooi gemaakt van ‘foute figuren’, maar er zit ook een enorm talent om anderen te helpen hun innerlijke verdriet te helen.

Hoe deze onderdeeltjes van je lotsbestemming samen uitpakken, dat is aan jou. En ook hoever je ermee bent, maar het lijkt me in elk geval een heel mooi lot.

%d bloggers liken dit: