In mijn vorige post heb ik een aantal beroemde vrouwen bij elkaar gezocht met dezelfde ascendant. Dit omdat ik vaak de vraag krijg: wat doet die ascendant nou eigenlijk. Voor het antwoord op die vraag verwijs ik nogmaals naar de vorige post. Maar kort samengevat geeft het een indruk van iemands uiterlijk.

De reacties die ik op de vorige post heb gekregen zijn erg leuk. Veel vrouwen herkennen in het uiterlijk van beroemde sterren iets van zichzelf. Er waren ook een paar teleurgestelde reacties van mannen. Zij wilden graag ook weten hoe het bij mannen zit.

Daarom wil ik het nu goed maken. Ik heb van elke mogelijke ascendant (Ram t/m Vissen) een aantal bekende mannen gezocht. Zoek de overeenkomsten. Zelf was ik zeer aangenaam verrast als je ziet hoe sterk mannen met dezelfde ascendant op elkaar lijken. Voor mij het zoveelste argument dat astrologie echt werkt.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Boogschutter: Elvis Presley en Nicholas Cage hebben dit beide als ascendant. Ik vond ze altijd al op elkaar lijken. Zou het dan toeval zijn dat Lisa Marie Presley (Elvis enige dochter) ooit viel voor Nicholas Cage?

En wat is de ascendant die de mannen op de afbeelding gemeen hebben (Ringo Star, Paul McCartney, Antonio Banderas, George Clooney, Dean Martin en Deepak Chopra)? Het antwoord vind je in de pdf die je kunt downloaden als je de afbeelding aanklikt.

Mannen en hun ascendant

 

%d bloggers liken dit: