Boogschutter in 2018

Je voelt een sterke behoefte om samen met een gelijkgestemde vrije spirit het avontuur op te zoeken…

Persoonlijk Het grootste deel van het jaar besteed je aan een persoonlijke spirituele zoektocht. Je stelt jezelf belangrijke levensvragen. Waarom ben je op deze wereld, wie ben jij, is er een hogere macht waarmee je verbonden bent? Misschien ga je zelfs op reis in de hoop antwoorden te vinden. Dat is natuurlijk de meest voor de hand liggende strategie als je een Boogschutter bent. Er is niets tegen op een cruise of safari en het kan je absoluut inspireren, maar het belangrijkste is om óók en vooral de reis naar binnen te maken. Als het daarvoor nodig is om op een bergtop te gaan zitten in de Himalaya, dan moet je dat beslist doen. Maar het kan ook op de bank in Baambrugge.
De belofte is dat jouw queeste leidt tot een soort verrijzenis uit je eigen as. Vanaf oktober als Jupiter het teken Boogschutter bezoekt. Tegen die tijd sta je weer vol in het leven en maak je in veel opzichten een nieuwe start. Het kan zelfs zijn dat je je inzichten gaat delen met anderen, als een soort goeroe.
Liefde Met Uranus in het teken Ram ligt de nadruk op onbezonnen plezier. Je voelt een sterke behoefte om samen met een gelijkgestemde vrije spirit het avontuur op te zoeken. Als je partner toevallig zo’n type is, dan kan de relatie een blije bloeiperiode doormaken. Je stimuleert elkaar in het streven naar vrijheid. Je leert echt om elkaars beste vriendje te zijn en dat is erg bijzonder. Of dit seksueel zo spannend is, is eigenlijk van ondergeschikt belang, al zullen de meeste Boogschutters merken dat hun passie en verlangen gedijt bij meer vrijheid.
Als single-Boogschutter geniet je enorm als je samen met een liefdeskandidaat een bezoek brengt aan het pretpark, maar als iemand serieus je hand vraagt, schrik je je een hoedje. Uranus in de Ram-positie maakt je nog vrijheidslievender dan je van nature al bent. Sommige Boogschutters zullen misschien hopeloos verliefd worden op een man met een rock & roll lifestyle. Zo’n man kan erg aantrekkelijk lijken als je onder invloed bent van Uranus. Maar laat je niet meeslepen, op den duur wil je toch meer.
Familie Met de planeten Neptunus en Chiron in Vissen zal je vorig jaar en het jaar ervoor misschien ook al gemerkt hebben dat er iets speelt in de familiesfeer dat jouw zelfvertrouwen ondermijnt. Misschien is het de kritiek van je moeder, misschien is het een gevoel dat de familie over je roddelt, misschien heb je het gevoel dat alles wat misgaat in de opvoeding van je kinderen, jouw persoonlijke schuld is. Dergelijke problemen zijn van alle tijden, maar wat er momenteel zo lastig aan is, is dat je ze te sterk op jezelf betrekt. Neptunus maakt je overgevoelig voor de signalen die vanuit de huiselijke en familieomgeving op je afkomen en daardoor word je soms extreem getroffen door kleine incidenten. Maar Chiron staat er ook en die wil dat er iets beter wordt gemaakt. Dat jouw pijnplekken heel worden en dat je weerbaarder uit deze periode komt. Daarvoor zal je wel aan de soulsearch moeten. Als je dat doet – eventueel met een coach of therapeut – dan is de beloning groot: meer harmonie in de familie en een veel beter gevoel over jezelf.
Carrière De planetaire plaaggeesten Saturnus en Pluto staan samen sterk in het teken Steenbok. Mocht je twijfelen aan je eigen talenten en gaven, dan confronteren ze jou daarmee. Het heeft geen zin jezelf te overschreeuwen, want daar rekenen ze genadeloos mee af. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je jezelf naar beneden haalt en jezelf ziet als de grootste mislukking die op twee benen rondloopt. Het kan best zo af en toe even zo voelen, maar probeer dat gevoel te zien als een uitnodiging om eerlijk en volwassen te kijken naar wat je in je mars hebt. Maak de rekening op van de geslaagde en mislukte projecten in leven. Wat is de bepalende factor voor jouw succes en niet te vergeten werkplezier? Het kan goed zijn om een coach te vragen om je hierbij te begeleiden, want dit is niet zomaar een onzekere bui die je makkelijk even kunt afschudden. Al je zekerheden gaan op de schop. Maar na afloop van 2018 ben je dichter bij het werk dat je echt gelukkig maakt. Iets met mensen en macht misschien?

%d bloggers liken dit: